Brioš francuski tost sa kokosom i ananasom

Brioš francuski tost sa kokosom i ananasom

Desert

  • 4

    Broj osoba

  • Pristupačno

    Cijena

  • Jednostavno

    Težina pripreme

  • Vrijeme pripreme

  • Vrijeme pripreme

Sastojci

  • 4 kriške brioša debljine 2 cm
  • 2 jaja
  • ½ ananasa
  • 25 g šećera
  • 2 x 30 g putera
  • Šećer u prahu ili kokos za ukras

Priprema

Ogulite ananas i uklonite srž. isjecite na 8 porcija. Otopite 30 gr putera i dodajte šećer. U tome propržite ananas.

Umutite jaja i kokosovo mlijeko. Potopite kriške brioša u toj smjesi.

Istopite preostali puter u tavi. Propržite brioš s obje strane dok ne dobije zlatnožutu boju.

Servirajte brioš sa kriškama karameliziranog ananasa na vrhu.

Ukrasite sa šećerom u prahu ili kokosom.