Broj osoba
Cijena
Težina pripreme
Vrijeme pripreme
Vrijeme pripreme
Začinite meso solju, biberom i paprikom. Podesite termostat na 130°C u režim za pečenje (Sauté) pa ispecite meso i crveni luk u ulju. Kada porumeni dodajte češnjeve bijelog luka, koncentrat paradajza i brašno.
Pirjajte od 2 do 3 minute. Podesite termostat na 100°C u režim za pirjanje (Braise). Dodajte goveđi temeljac i mažuran. Kuhajte pokriveno jedan sat i petnaest minuta.
Ako je potrebno, dodajte vodu tokom kuhanja. Kada meso bude skoro kuhano, dodajte krompir. Servirajte toplo sa kiselim vrhnjem.
Pronađite uslove garancije za proizvod
Pronađite servisni centar
Pronađite uputstva za upotrebu Tefal proizvoda.
Pronađite odgovore na pitanja.
Naši savjetnici stoje Vam na usluzi.