Broj osoba
Cijena
Težina pripreme
Vrijeme pripreme
Vrijeme pripreme
Grubo nasjeckajte pistacije. Izrežite sir na tanke trakice. Marinirajte Jakobove kapice u malo ulja od pistacija i dodajte sol i biber. Istopite puter i dodajte ulju.
Omekšajte lisnato tijesto ovom smjesom.
Izrežite svaki dio lisnatog tijesta na tri kruga. Stavite malo pistacija u sredinu svakog dijela tijesta.
Stavite Jakobovu kapicu na sredinu. Ukrasite sa trakicama parmezana. Presavijte i dobro zalijepite krajeve. Pecite najprije na strani na kojoj se nalazi sir sve dok ne dobije divnu zlatnu boju, a zatim okrenite na drugu stranu.
Poslužite uz salatu od radića ili mješanu zelenu salatu.
Pronađite uslove garancije za proizvod
Pronađite servisni centar
Pronađite uputstva za upotrebu Tefal proizvoda.
Pronađite odgovore na pitanja.
Naši savjetnici stoje Vam na usluzi.