Broj osoba
Cijena
Težina pripreme
Vrijeme pripreme
Vrijeme pripreme
Lagano popržite bijeli luk na malo maslinovog ulja sa nasjeckanim stabljikama bosiljka i cijelom svježom crvenom čili paprikom. Čili papriku jednom probodite nožem tako da ne eksplodira tokom prženja!
Dodajte paradajz (ostavite ih cijele za početak). Lagano začinite sa morskom solju i svježe mljevenim crnim biberom, pa pustite da lagano krčka 30 minuta.
Izvadite čili papriku, pa zgnječite paradajz kašikom. Ako je potrebno, začinite sa više soli i bibera, zatim dodajte malo vinskog sirćeta od crnog vina da jelo dobije malo oštriji okus. Umiješajte ubrane listove bosiljka.
U međuvremenu, dodajte tjesteninu u lonac sa slanom ključalom vodom. Skuhajte prema uputama sa pakovanja i ocijedite.
Dodajte sosu i miješajte dok sva tjestenina ne bude ravnomjerno prekrivena sosom. Servirajte, te pospite većom količinom parmezana.
Otporna neprijanjajuća obloga za svakodnevno kuhanje
Izuzetno izdržljivo posuđe iznutra i izvana
100% jednostavno čišćenje
Najbolja neprijanjajuća obloga otporna na ogrebotine
*U poređenju sa drugim oblogama iz Tefala. Interni abrazioni testovi.
Otporna neprijanjajuća obloga za svakodnevnu upotrebu
Ekološki dizajnirana neprijanjajuća keramička tava
Ekološki dizajnirana neprijanjajuća keramička tava
Ekološki dizajnirana neprijanjajuća keramička tava
Ekološki dizajnirana neprijanjajuća keramička šerpa
Ekološki dizajnirana neprijanjajuća keramička tava
Ekološki dizajnirana neprijanjajuća keramička tava
Pronađite uslove garancije za proizvod
Pronađite servisni centar
Pronađite uputstva za upotrebu Tefal proizvoda.
Pronađite odgovore na pitanja.
Naši savjetnici stoje Vam na usluzi.