Broj osoba
Cijena
Težina pripreme
Vrijeme pripreme
Vrijeme pripreme
Priprema
Ogulite i nasjeckajte bijeli i crveni luk. Operite gljive, odrežite im peteljku i narežite ih. Zagrijte ulje repice na svojoj Tefal tavi. Pričekajte da Thermo-Signal ™ postane crven. To ukazuje na pravu temperaturu za početak kuhanja.
Propržite crveni luk sa bijelim lukom na laganoj vatri 5 minuta. Dodajte kvinoju i dobro promiješajte. Otopite kocku temeljca u 45 dl vruće vode i dodajte je u tavu. Ostavite da se kuha 20 minuta na laganoj vatri.
Dodajte gljive i kuhajte do potpunog upijanja temeljca, oko 15 minuta. Začinite po svom ukusu solju i biberom. Dodajte parmezan i peršun. Uživajte!
Pronađite uslove garancije za proizvod
Pronađite servisni centar
Pronađite uputstva za upotrebu Tefal proizvoda.
Pronađite odgovore na pitanja.
Naši savjetnici stoje Vam na usluzi.