Broj osoba
Cijena
Težina pripreme
Vrijeme pripreme
Vrijeme pripreme
Izvadite tronožac i košaru
Otopite masnoću u otvorenoj tavi. Dodajte mlijeko i pustite da provrije na visokoj temperaturi.
Promiješajte pirinač i šećer.
Ponovno pustite da zavrije uz povremeno miješanje.
Smanjite temperaturu tako da mlijeko ključa, ali da se ne diže preko ruba tave.
Koristite 2. nivo pritiska.
Stavite poklopac i primijenite puni pritisak bez mijenjanja temperature.
Smanjite toplotu i lagano kuhajte 12 minuta.
Podignite lonac sa štednjaka i pustite da se ohladi na sobnoj temperaturi bez mijenjanja regulatora pritiska.
Kada indikator pritiska padne, otvorite poklopac.
Promiješajte puding.
Da bi vrh porumenio, premjestite sadržaj u namašćenu posudu koja se može staviti u rernu.
Pospite muškatnim oraščićem i stavite pod vrući gril na nekoliko minuta.